Menu
Váš košík

BLIZZARD Bormio 202037

Lyžiarska prilba značky Blizzard. Helma Bormio zaujme nielen moderným vzhľadom, ale aj funkčnými vlastnosťami. Prilba na lyžovanie má na zadnej strane jednoduchý systém na nastavenie veľkosti prilby. Vďaka tomuto systému si lyžiarsku helmu ľahko prispôsobíte. 


Silnou stránkou helmy Blizzard je pevnosť a odolnosť, ktorú zaistí In-mold technológia. Komfort zabezpečí mäkká vyberateľná výstelka. O výbornú ventiláciu vzduchu sa postará nastaviteľné vetranie. Modrá prilba so sivým lemovaním je super voľbou na lyžovačku. 


Detaily produktu:


In-mold technológia

vyberateľná mäkká polyesterová výstelka

možnosť nastavenia veľkosti

nastaviteľné vetranie

nastaviteľný remienok

spona na uchytenie lyžiarskych okuliarov

hmotnosť: 430-480 g.


Materiál:

polyester, syntetický materiál

Technológie


InMold technológia - prilby vyrobené technológiou InMold sú ľahké a pritom dostatočne pevné, aby odolali nárazu. Pri technológii InMold sa vrstva vopred vákuovo vytvarovaného PC vloží priamo do formy a vstrekovaním sa vyplní s EPS (Expandovaný polystyrén), ktorý tvorí základ prilby. PC a EPS sú pevne spojené, čo vytvára jeden kompaktný celok a vyššiu odolnosť voči nárazom tým, že silu nárazu rozloží na väčšiu plochu hlavy a zníži riziko úrazu. Takto vyrobené prilby môžu byť ľahké, mať veľmi členité tvary a pritom spĺňať náročné požiadavky na bezpečnosť.

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie